Όροι Χρήσης για την ιστοσελίδα naopaxos.gr

1. Γενικά

Η χρήση της ιστοσελίδας naopaxos.gr (“Ιστοσελίδα”) υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης (“Όροι”). Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, αποδέχεστε και συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους, παρακαλούμε μη χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα.

2. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριζομένων σε, κείμενα, γραφικά, εικόνες, λογότυπα, ήχο και βίντεο, είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Παξών (“ΝΑΟΠ”) ή των δικαιοδοτών του. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η τροποποίηση, η διανομή ή η δημόσια προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου της Ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ΝΑΟΠ.

3. Χρήση της Ιστοσελίδας

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ή δεν περιορίζει ή παρεμποδίζει τη χρήση της Ιστοσελίδας από άλλους. Απαγορεύεται η δημοσίευση ή η μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, παρενοχλητικό, ρατσιστικό, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ακατάλληλο.

4. Σύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Ο ΝΑΟΠ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές άλλων ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.

5. Αποποίηση ευθύνης

Η Ιστοσελίδα παρέχεται “ως έχει” και “ως διατίθεται”. Ο ΝΑΟΠ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, ρητή ή έμμεση, σχετικά με την Ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριζομένης σε, της ακρίβειας, της πληρότητας, της επικαιρότητας, της μη παραβίασης, της εμπορευσιμότητας ή της καταλληλότητας για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Ο ΝΑΟΠ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριζομένων σε, άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες, ακόμα κι αν ο ΝΑΟΠ έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

6. Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Ο ΝΑΟΠ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή. Τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσής τους στην Ιστοσελίδα. Σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά τους παρόντες Όρους Χρήσης για τυχόν αλλαγές.

7. Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά ή διαμάχη που

Ενημερώσου άμεσα για τα νέα και τις ανακοινώσεις του Ομίλου

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα